Wisdom TEMPflask 0,5 L - Natur

Ord. pris: 
329 kr
Rea:
314 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1762851
Du sparar: 
15 kr (5%)
Antal:
Finns i lager
Wisdom TEMPflask 0,5 L - Natur
Flaska av rostfritt stål som håller drycken varm eller kall genom Carl Oscar Designs VacuumShield teknologi.
Flaskan är 100 % tät och rymmer 0,5 L.

På grund av att flaskan har dubbla väggar med vakuumisolering håller den kalla drycker kall i upp till . Den är tillverkad i 18/8 livsmedelsgodkänt, rostfritt stål och håller din dryck kall i upp till 24 timmar. 
Använder du flaskan till varm dryck håller den dryken varm upp till 10 timmar.

TEMPflask är oerhört tålig och kan användas om och om igen. Detta gör den till ett förstahandsval ur miljösynpunkt jämfört med många andra flaskor. Flaskan är designad för dagligt bruk.
Du kan använda den på väg till jobbet, på gymmet, cykelturen, yogan, picknicken på stranden etc. Den är perfekt för att ta med nybryggt kaffe, te, iskallt vatten, kylt vin eller öl.

TEMPflask är utformad med en bred öppning och rundade kanter, vilket innebär enkel rengöring och inga hörn för bakterier att gömma sig i.
Alla flaskans delar är naturligtvis BPA-, ftalat- och blyfria. Ett annat plus med rostfritt stål är att innehållet ej avger smak i flaskan.

En viktig detalj är att TEMPflask levereras med två korkar.
Kork nr. 1: Är för varm och kall dryck med 18/8 rostfritt stål på insidan så att drycken ej kommer i kontakt med plast. Den är även isolerad för att hålla drycken varm eller kall än längre.

Kork nr. 2: Är en drickkork för kall dryck som är försedd med sugrör så att flaskan kan hållas upprätt när man dricker.
(Det är perfekt för dig som har svårt att vrida upp huvudet och nacken. Du dricker på samma sätt ur denna kork som om du stoppat ner ett sugrör i ett glas.)

Flaskan finns i fyra färger med unika mönster. Varje bild bygger på ett eget tema som utgår från fornnordiska runor. Flaskorna finns i fyra snygga färger som var och en representerar ett eget fornnordiskt tecken och har en egen färg.
Grön står för Natur

Material: Rostfritt stål & PP-plast
Mått:  Ø 74 x 240 mm
Vikt: 280 g
Volym: 0,5 L
Design: Carl Oscar & Magdalena Lundkvist

Information om mönstrets alla delar finns här.

Information om de olika runornas betydelse hittar du här.