Drömrum Sweden har öppnat butik i Västerås!

Den 29 sep 2018 invigdes Drömrum Sweden sin första butik i Västerås.

Invigningsdagen var mycket lyckad och butiken hade stor uppslutning under hela dagen. Det var mycket roligt att så många hade kommit till butiken och tog sig tid att leta parkering trots att det var så mycket folk. 
De 30 första betalande kunderna fick varsin goodie-bag med fina gåvor från butiken och vår servettleverantör Edelweiss. 
I butiken finns inredning som textilier, ljuslyktor från Majas Cottage, tavlor, designservetter etc. Även barninredning från Jabadabado m.fl.
Vi har stort sortiment av presentariklar och leksaker. Hos oss finner du alltid något att ta med när du är bortbjuden, du kan få din present inslagen i presentpapper eller i en lyxigare förpackning med cellofan med olika underlag. 
Inom kort kan du även beställa möbler genom oss igen. (I första hand sängar och soffor) och dessa kan endast ses via katalog i butiken och beställs endast efter samtal med vår kunniga säng och soff-försäljare - för oss är det viktigt att din beställning blir personlig.
Du kan beställa och betala din order via hemsidan och välja "hämta på lager/i butik" om du bor i Västerås med omnejd och vill slippa fraktkostnad.
Vi får ständigt in nya varor så vårt sortiment ändras ständigt.

Just nu i startperioden hinner vi inte riktigt med att uppdatera hemsidan med alla nya produkter - men ha tålamod, det är på gång. Och när vi är "i fas" kommer det ett rikitgt bra erbjudande för er som handlar via hemsidan.

Butikens adress: Svärsliljegatan  9.
Parkering finns på gatan utanför - eller bakom butiken på gästparkeringen (kom in i butiken och låna p-tillstånd under tiden du handlar).

Butikens öppettider är:
Lördagar och söndagar kl.12-16

Du kan alltid maila på: info@dromrum.se

Varmt välkomna till vår butik
önskar 
Göran med medarbetare