Drömkiosken

Drömkiosken är en säsongskiosk och är stängd över vintrarna.År 2019 har kiosken endast haft sporadiskt öppet. Det är osäkert om vi kommer att öppna igen 2020 - detta p.g.a. hur Surahammars kommun behandlar sina medborgare & småföretagare/hobbyföretagare.
Jag återkommer med mer information om hur det blir närmare sommaren.

Uppdatering: Jag har fortfarande inte bestämt hur det blir denna sommar på grund av att all min tid går åt till vårda en nära familjemedlem som inte får den hjälp "hen" behöver från kommunen i dagsläget. Om jag får mer tid och ork över kan kiosken öppna men läget är just nu tyvärr mycket osäkert.
Mvh. Göran Gunnstedt
Drömrum Sweden AB

Drömrum Sweden har under några somrar haft en kiosk öppen för att ge service, nostalgi och glädje åt innevånarna i Ramnäs och framför allt de som besöker badplatsen Brattheden. Kiosken är i nostalgisk anda! 
Vi säljer bla: GB-glass, snacks (stora och små påsar), smågodis (som du får peka på och de plockas  i påse på ett hygieniskt korrekt sätt), choklad i olika former, godispåsar, läsk, kaffe, mineralvatten och Sugoläsk etc.

Kommer du ihåg klassikern Sugoläsk från 70- och 80-talet? Nu har den återupptagits i produktion och vi är stolta återförsäljare som kan presentera följande smaker enligt orginalrecept: Cola, Hallon, Krusbär & Citron. Alla ingredienser är godkända enligt gällande EU-regler, dessutom har tillverkaren tagit bort koffeinet i cola-smaken. Det kommer fler smaker framöver som vi väntar ivrigt på. 
Info sommaren 2019 - Sugoläsken tilligt slut i vårt lager då fabriken haft problem att leverera. Men vi hoppas på år 2020 - om vi har möjlighet att öppna då.


Öppettider:

Inga just nu - men jag återkommer om hur det blir.
För glassinköp i Drömrums regi hänvisar jag till min butik på Svärdsliljegatan 9 i Västerås öppet lördagar och söndagar kl.12-16.

Varmt välkomna till Fridnäsvägen 11 i Ramnäs!
Önskar Göran Gunnstedt
Drömrum Sweden AB

(Kiosken ligger till höger om huset. Ingång från parkeringen.)